Laden Items
  • Dit event is voorbij.

Midden-Delfland dienst met kinderkoor

Zaterdag 16 en zondag 17 juni worden de jaarlijkse Midden-Delfland dagen gehouden. Het thema is “Midden-Delfland, daar zit muziek in!”.

Op zondag staat tijdens de ochtenddienst om 10.00 uur in ’t Woudt de deur van de kerk open, zodat voorbijgangers iets meekrijgen van de dienst en eventueel binnen kunnen komen om (een deel van) de dienst mee te maken. Er doet een Kindergelegenheidskoor mee aan de dienst, Albert Moerman speelt orgel en Hester Verhoeff viool. Voorganger is ds. T. Wegman uit Zeist.
Na de dienst, om 12.00 uur, verzorgt het Blokfluitensemble uit Den Hoorn een optreden.

Collecte binnenlands diaconaat: Inloophuis als ontmoetingsplek

In onze hectische samenleving raken nogal wat mensen tussen wal en schip. Vaak spelen werkloosheid, gebrek aan inkomen of psychische beperkingen een rol. Vereenzaming, uitsluiting en een sociaal isolement liggen op de loer. Voor hen is een inloophuis een ontmoetingsplek om even op adem te komen en waar aandacht is voor ieders eigen verhaal. Kerk in Actie steunt diverse inloophuizen in het hele land, waar mensen terecht kunnen voor een kopje koffie, een spelletje of een maaltijd. Daarnaast steunt Kerk in Actie ook het DAK (Door Aandacht Kracht), een netwerk van 150 beroepskrachten en 5.000 vrijwilligers in inloophuizen, buurtcentra en straatpastoraat die klaarstaan voor 7.500 mensen die even op adem willen komen. Met de opbrengst van deze collecte ondersteunt Kerk in Actie diaconale projecten in Nederland, zoals inloophuizen, een plek waar mensen gezien en gehoord worden. Geef aan de collecte of maak uw bijdrage over via NL 89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie o.v.v. collecte diaconaat juni.

Woudtse kerk
't Woudt 25