Titel:
Woudtse kerk - Schipluiden
Categorie:

Collecte Diaconie: Operatie Mobilisatie

Operatie Mobilisatie (OM) zet zich wereldwijd in om samen met lokale kerken de Bijbelse boodschap van het Evangelie te verspreiden. Ruim 3100 mensen uit meer dan 100 landen ondernemen dagelijks tal van evangelisatieactiviteiten, van praktisch werk en ontwikkelingshulp tot straatevangelisatie en jongerenwerk. OM'ers trekken er, vaak in internationale teams, voor korte of langere tijd op uit om Jezus Christus bekend te maken. Een bekend voorbeeld is de Logos Hope, het zendings- en boekenschip van OM.

Collecte VakantieBijbelWeek

Net als afgelopen zondagavond en volgende week zondagmorgen, is deze zondagochtend 2 juli een extra uitgangscollecte bestemd voor de VakantieBijbelWeek. Uiteraard ook overmaken per bank mogelijk, dan graag o.v.v. VBW17 op het gebruikelijke rekeningnummer van de kerk. Alvast dank voor uw bijdrage!

Woudtse kerkKaart
Locatie: