Kerktelefoon

De kerktelefoon is bedoeld voor iedereen die graag de plaatselijke kerkdiensten wil volgen, maar niet in staat is om de kerk te bezoeken. Wanneer u zich aanmeldt, dan wordt bij u thuis een luisterkastje geplaatst en aangesloten op de telefoonlijn. Met een eenvoudige bediening kunt u alle diensten die gehouden worden in de Woudtse kerk rechtstreeks thuis beluisteren. Voor het gebruik van de kerktelefoon vraagt de diaconie zo mogelijk een bijdrage van € 10,- per maand. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wim Steenks, via 015-2120542 of steenkswim@hotmail.com.

Wanneer u de orde van dienst waarvan soms gebruik wordt gemaakt voortaan thuis (per e-mail) wilt ontvangen, kunt u dit doorgeven aan Mariëtte Harteveld, via pgtwoudt-denhoorn@hotmail.com.