Op 17 juni zal de Woudtse kerk geopend zijn van 10.00 tot 17.00 uur, waar u, inmiddels volgens traditie, op de Midden Delfland dag kunt aanschuiven aan een gezellig aangeklede tafel voor een kopje koffie of thee met iets lekkers. De heer IJs van Woerden, geboren en getogen op 't Woudt, is aanwezig om u rond te leiden in en rond de kerk. In de kerk wordt de hele dag door muziek gemaakt:

11:00 - 12:00 Caitlin de Nies speelt op harp
12:00 - 14:00 Vrouwenkoor FEM, bestaande uit vier leden, zingt easy listening
14:00 - 15:00 Peter Verhoeks speelt op het orgel
16:00 - 17:00 Vrouwenbarbershopkoor The Skyline Sisters zingt Engelstalige songs, vierstemmig en à capella

In Den Hoorn bent u uitgenodigd bij een heel bijzondere kraam op de streekmarkt. Wat we hier hebben vind je écht n-e-r-g-e-n-s anders. Nieuwsgierig geworden? Een piepklein tipje van de sluier dan: het is vooral LEKKER! Groetjes van de mensen van Kerk voor de Buurt.

Mocht u op zondagmorgen 18 juni heerlijk vroeg uit de veren zijn en op de fiets of te voet langs het kerkje van 't Woudt komen: kijk vooral eens om een hoekje als de kerk gebruikt wordt waarvoor hij gebouwd is. U mag gewoon naar binnen, even gaan zitten en komen luisteren naar het zingen, of het prachtige orgel. U kunt ook weer weggaan wanneer u dat wilt, want de deuren blijven open. Vanaf een uur of half 10 kunt u terecht.