Op 17 juni zal de Woudtse kerk geopend zijn van 10.00 tot 16.00 uur, waar u, inmiddels volgens traditie, op de Midden Delfland dag kunt aanschuiven aan een gezellig aangeklede tafel voor een kopje koffie of thee met iets lekkers. De heer IJs van Woerden, geboren en getogen op 't Woudt, is aanwezig om u rond te leiden in en rond de kerk. Van 11.00 tot 12.00 uur zal Caitlin de Nies op de harp spelen en in de middag zal het orgel bespeeld worden door Peter Verhoeks. Verder is er een optreden van zanggroep FEM. U bent van harte welkom.

In Den Hoorn bent u uitgenodigd bij een heel bijzondere kraam op de streekmarkt. Wat we hier hebben vind je écht n-e-r-g-e-n-s anders. Nieuwsgierig geworden? Een piepklein tipje van de sluier dan: het is vooral LEKKER! Groetjes van de mensen van Kerk voor de Buurt.

Mocht u op zondagmorgen 18 juni heerlijk vroeg uit de veren zijn en op de fiets of te voet langs het kerkje van 't Woudt komen: kijk vooral eens om een hoekje als de kerk gebruikt wordt waarvoor hij gebouwd is. U mag gewoon naar binnen, even gaan zitten en komen luisteren naar het zingen, of het prachtige orgel. U kunt ook weer weggaan wanneer u dat wilt, want de deuren blijven open. Vanaf een uur of half 10 kunt u terecht.