Graag nodigen wij u uit voor de oprichtingsbijeenkomst van de Stichting Vrienden van de Woudtse kerk. De Stichting gaat zich inzetten voor het behoud van dit bijzondere, eeuwen oude, kerkje. Zij wil door middel van fondsenwerving een bijdrage leveren aan het onderhoud van deze parel van 't Woudt.

Om de oprichting van de stichting te vieren zal Jacques Moerman op zaterdag 20 mei een lezing geven over de geschiedenis van de kerk. Hij is historicus en schrijver van het boek 't Woudt. Daarna nodigen wij u van harte uit voor een kopje koffie in de naastgelegen Hooiberg en krijgt u de mogelijkheid om de kerk en haar toren te bezichtigen onder leiding van een van de bouw- en restauratiedeskundigen van de kerk.

De lezing vindt plaats in de Woudtse kerk, ontvangst is vanaf 18.30 uur met orgelmuziek van Albert Moerman. De lezing start om 19.00 uur.

Wilt u meer weten over de stichting of wilt u vriend worden, ga dan naar de website vriendenwoudtsekerk.nl.