info@woudtsekerk.nl
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn

Bewaar uw rommel!

Op zaterdag 28 september wordt er in De Rijstuin van 9.00 tot 16.00 uur een rommelmarkt gehouden. De opbrengst is bestemd voor het opknappen van de keuken van De Rijstuin. Mocht u in kasten, op zolder of in de schuur spullen tegenkomen die u niet meer gebruikt, wilt u deze dan bewaren voor de rommelmarkt. Te denken valt aan potten, pannen, serviesgoed, gereedschap, boeken, kleding enz…. U kunt uw spullen inleveren in De Rijstuin op maandag 23 september en woensdag 25 september tussen 19.00 en 21.00 uur en op vrijdag overdag van 9.00 tot 15.00 uur. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om de spullen te brengen, mail dan naar info@woudtsekerk.nl zodat we het kunnen ophalen. Ook zal er natuurlijk een kopje koffie geschonken worden met iets lekkers. Dus als u lekkere taarten kunt bakken, houden we ons aanbevolen. Als u het leuk vindt om mee te helpen dan bent u op de inlevermomenten en op zaterdag van harte welkom. Alle hulp is meegenomen.