info@woudtsekerk.nl
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn

Oecumenische dienst van Gebed voor de Eenheid

Van 19 januari t/m 26 januari vindt de Week van Gebed voor de Eenheid plaats, met op deze zondagochtend een viering. Het thema is dit jaar: “zij waren BUITENGEWOON vriendelijk voor ons”, naar de tekst in Handelingen 28 : 2. Voorgangers in deze dienst zijn diaken-in-opleiding Ed Doe en dominee Barbara Lamain.

Dit jaar is het thema ons aangereikt door de Christenen van Malta. Dat is het eiland waar Paulus na de schipbreuk aan land kwam. In deze viering kunnen we horen hoe alle drenkelingen daar met buitengewone gastvrijheid ontvangen werden. Ook zullen we overdenken hoe wij zelf vanuit de Bijbel naar gastvrijheid geven en ontvangen kunnen kijken.

In de kinderwoord/nevendienst is er aandacht voor hetzelfde onderwerp. Voor de allerkleinsten is er oppas geregeld in De Eenhoorn. Na de viering is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij koffie of thee en limonade.

Collecte Diaconie: A Cup for Humanity

A Cup for Humanity is een stichting die begin 2019 is opgericht vanuit Honselersdijk. Ze werken onder andere in Congo en Rwanda. Door verbinding te maken met individuen, met scholen, middels conferenties via kindsponsoring en door het bezoeken van vluchtelingenkampen is de stichting gestart met het brengen van verandering binnen gemeenschappen. En met het veranderen van de toekomst van de betrokkenen.

Datum

19 januari 2020

Tijd

10:00 - 11:15

Locatie

Sint Antonius en Corneliuskerk
Hoornseweg 11 A, 2635 CM Den Hoorn