info@woudtsekerk.nl
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn

Ds. Barbara Lamain


Live kijken en terugkijken: hierboven

Live luisteren | Terugluisteren
Liturgie

In deze dienst lezen we verder over Jozef. We lezen uit Genesis 43/44, over Benjamin die mee gaat naar Egypte. In deze dienst is geïntegreerde Kindernevendienst: erg leuk als je erbij bent!!

Het is weer mogelijk de kerkdiensten bij te wonen met via reservering en met een maximaal aantal personen.  U kunt reserveren via reserveren@woudtsekerk.nl. Uw reservering moet voor vrijdagavond 20.00 uur binnen zijn, zodat er op tijd teruggekoppeld kan worden of reservering door kan gaan.

Collecte Diaconie: Kerk in Actie: Noodhulp Nepal

De gevolgen van de coronacrisis voor de arme Nepalese bevolking zijn groot. Veel gezinnen zijn afhankelijk van de inkomsten die arbeidsmigranten met hun werk in India of elders binnenbrengen. Toen deze migranten vanwege de coronapandemie moesten terugkeren naar Nepal, vielen deze inkomsten weg. In Nepal zelf is de werkloosheid hoog. De kleine stukjes landbouwgrond brengen te weinig voedsel op en een sociaal vangnet ontbreekt. Samen met lokale partnerorganisaties helpt Kerk in Actie teruggekeerde arbeidsmigranten en hun families. We helpen hen bij het opzetten van bijvoorbeeld een pluimveebedrijf, een groentekwekerij, een naaiatelier of een werkplaats voor het repareren van motorfietsen. Ook ondersteunen we gezinnen bij het effectief bewerken van landbouwgrond, zodat ze kunnen voorzien in hun dagelijkse levensbehoeften. Jongeren krijgen een landbouwtraining, bijvoorbeeld in de teelt van olijven of walnoten, een vakopleiding, een stageplek of coaching. Ook worden zij in contact gebracht met afnemers of werkgevers.

Collecte Kerkrentmeesters: Eigen werk

Datum

13 februari 2022
Verlopen

Tijd

10:00

Locatie

Woudtse kerk
't Woudt 25, 2636 HD Schipluiden
Categorie