info@woudtsekerk.nl
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn

COVID-19

Op 2 juni 2021 heeft de PKN de richtlijnen voor kerkdiensten en gemeente-activiteiten aangepast. De betekent voor onze gemeente dat we bij de kerkdiensten weer iets meer dan 30 bezoekers kunnen ontvangen, met handhaving van de 1,5 meter afstand. Dit aantal is inclusief kinderen, maar exclusief het vaste team van voorganger, ambtsdragers, organist, enz. Gemeentezang is nog niet mogelijk, maar voorzangers mogen wel en het slotlied mag door iedereen worden meegezongen! Als kerkenraad zijn we blij met deze mogelijkheden.

Reserveren is nodig. Dat kan voor vrijdagavond 20.00 uur via reserveren@woudtsekerk.nl. U krijgt dan zaterdag bericht of er inderdaad een plekje beschikbaar is in de kerk.

We organiseren onze diensten passend bij de richtlijnen van het RIVM en de PKN. Bij de ingang staat de coördinator die u de bekende vragen stelt en die aangeeft waar u mag gaan zitten. In de kerk wordt een mondkapje gedragen wanneer u de kerk binnenkomt en weer naar buiten gaat. We vragen u om u aan de richtlijnen te houden van 1,5 m afstand zodat het voor alle bezoekers veilig is.