info@woudtsekerk.nl
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn

Kerkdienst bezoeken

Wil je een kerkdienst bezoeken, dan moet je vanwege de RIVM-richtlijnen van tevoren reserveren. Dat kan door een mailtje te sturen naar reserveren@woudtsekerk.nl. Laat duidelijk weten met hoeveel mensen je komt. Dit kan iedere week tot vrijdagavond 20.00 uur. Je hoort dan zaterdag via de mail of er inderdaad een plekje beschikbaar is in de kerk. Als je geen e-mail gebruikt dan mag je tot vrijdagavond 20.00 uur bellen met onze koster: 06-21676343. Hij geeft het dan aan het reserveringsteam door.

De uitzending via YouTube en Kerkomroep (kerktelefoon) gaan gewoon door. Wanneer je in de kerk aanwezig bent, kun je dus in beeld komen op YouTube aan het begin of eind van de uitzending. Voor de bezoeker aan de kerk geldt: kom alleen als je gezond bent. Wees hierin verantwoordelijk zodat het voor iedereen veilig is om naar de dienst te komen.

Er is een coördinator aan de deur die iedereen vraagt naar de gezondheid. Er wordt een plaats aangewezen in de kerkzaal. 1,5 meter afstand houden blijft gehandhaafd. Het is goed te weten dat in de kerk niet gezongen mag worden door de gemeente. Je mag de liederen wel zachtjes meezeggen of rustig beluisteren.

Hoe alle regels precies worden toegepast staat in ons gebruiksplan, gebaseerd op het protocol van de PKN.