info@woudtsekerk.nl
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn

Actie Kerkbalans 2022

Op 15 januari starten wij vanuit onze kerk met de Actie Kerkbalans 2022. Het thema van de actie is ‘Geef vandaag voor de Kerk van morgen’. Ook in de toekomst willen wij met onze Woudtse kerk van betekenis blijven. Om met elkaar binnen onze gemeente verdieping en ontmoeting te zoeken en met elkaar ons geloof te beleven. Natuurlijk willen wij ook uitnodigend en inspirerend zijn voor de jonge mensen van onze kerk.

Dat kan niet zonder uw ruimhartige steun. Uw financiële bijdrage is absoluut noodzakelijk om als kerk te kunnen bestaan. Vandaar dat we onze gemeenteleden ieder jaar om een bijdrage vragen. Er staan rond 14 januari weer een flink aantal vrijwilligers klaar om de Kerkbalans-formulieren langs te brengen en weer op te halen. Heel fijn, want dat persoonlijke contact is erg plezierig! Uiteraard hanteren wij daarbij de coronamaatregelen. Door tijdens de actie Kerkbalans te geven, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat. Op naar de kerk van morgen!