info@woudtsekerk.nl
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn

Gebruiksplan en schoonmaakprotocol Woudtse kerk

Per 1 juni, Tweede Pinksterdag, worden de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan enigszins versoepeld. Daarbij blijft 1,5 meter afstand houden gehandhaafd en dat betekent dat het voor kerkelijke activiteiten zeker niet minder ingewikkeld wordt.

De kerkenraad is actief met het opstellen van een gebruiksplan en schoonmaakprotocol voor de Woudtse kerk en voor De Rijstuin. De koster en beheerder werken hieraan mee. Het plan is gebaseerd op het protocol van de PKN. Het is helder dat ‘gewone’ kerkdiensten nog niet mogelijk zijn. De uitzendingen via Kerkomroep en YouTube zullen voorlopig doorgaan.

Over het gebruiksplan willen we graag zoveel mogelijk gemeenteleden informeren. Daarmee is gestart in een Zoom-bijeenkomst op donderdag 28 mei. Er is natuurlijk ruimte voor vragen en het delen van creatieve ideeën. Stuur een mailtje naar voorzitter@woudtsekerk.nl. Meedenken wordt op prijs gesteld!