info@woudtsekerk.nl
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn

Vakantiebijbelweek: de foto’s

Klik hier om gelijk naar de fotogalerij te gaan

Foto’s: Mariët Mostert Fotografie

‘Kijk eens om je heen, zie je wat God ons geeft? Zoveel moois voor in ons leven. God schiep alles zo voor ons, omdat Hij zoveel van ons houdt.’

Wat was het een feest om samen de Vakantie Bijbel Week te vieren! De Rijstuin was omgetoverd tot het ‘VBW museum’ waar de kinderen werden verwelkomd door suppoosten en allerlei schatten te bewonderen waren. Een week waarin we met 76 verschillende kinderen hebben gezongen, gebeden, bijbelverhalen hebben gehoord, we allerlei mooie dingen hebben gemaakt en ook veel plezier met elkaar hebben gehad. Ook een week waarin we echt het gemeente-zijn konden ervaren: jong en oud hielp enthousiast mee. We zijn blij met de inzet van zoveel vrijwilligers.

Het waren warme dagen, maar we werden gezegend met een verkoelend windje en op donderdag genoten we van het koude water bij de scouting. We zijn dankbaar dat alles in deze hitte goed is verlopen.

Het thema was ‘Schatrijk’. Wanneer ben je schatrijk? Als je gelooft in de Here Jezus, klonk het antwoord op de slotavond. Dat zongen we ook in het refrein van het themalied: ‘Blijf dichtbij Jezus. Hij is de grootste schat die je maar vinden kan, kostbaarder dan goud. Hij is alles wat je maar nodig hebt. Dat maakt jou nu schatrijk.

Klik op de foto om naar de fotogalerij te gaan.