Hartelijkheid

‘Wat een hartelijkheid straalt deze gemeente uit.’ Dat schreef een oud-gemeentelid aan mij. Ze had de website bekeken van ’t Woudt – Den Hoorn en dat woord vatte haar indruk van de gemeente samen.
Deze hartelijkheid is ook wat mij vanaf het eerste contact met ’t Woudt – Den Hoorn heeft geraakt. Rondom de verhuizing heb ik ook weer een explosie van deze hartelijkheid ervaren. Ik ben dankbaar voor alle hulp, alle voorbereidingen aan het huis en de tuin, het warme onthaal door een aantal gemeenteleden bij aankomst dinsdag en de verschillende contacten in de afgelopen dagen. Wat een heerlijk huis en wat een fijn dorp om te wonen.. Het is erg
mooi om zo vanaf het begin deel van de gemeenschap te zijn. Vandaag heb ik mijn eerste zondag in ’t Woudt – Den Hoorn beleefd. Wat mooi om samen met elkaar te zingen, te bidden, Gods Woord te horen en elkaar te ontmoeten, rondom de prachtige Woudtse kerk en in de Rijstuin. De hartelijkheid in deze ontmoetingen heeft me geraakt en doet me zeer welkom voelen. Dank jullie wel, het is hartverwarmend !

Hartelijkheid van mensen verwijst ook naar de hartelijkheid van God. Hij overlaadt ons met Zijn goede gaven, vanuit Zijn hart dat klopt voor ons. Wanneer we Jezus zien, kijken we God in Zijn hart. ik zie uit naar de dienst van bevestiging en intrede op de 23e. En ik zie uit naar de toekomst, naar het samen gemeente van Christus zijn, in de verwachting van Zijn Koninkrijk dat komt !

Barbara Lamain