Slide

Hoi jongens en meisjes,

Wat jammer hè, dat de VBW deze zomer niet door kan gaan door het Coronavirus. Gelukkig hebben we wel iets anders leuks voor jullie bedacht. We gaan namelijk met elkaar op REIS. Op reis met God! Ga je ook mee?

Tijdens de zomervakantie kun je hier online een soort VBW volgen. Of je nu thuis, in een tent, caravan, huisje of aan het logeren bent bij oma. Hieronder vind je filmpjes met het bijbelverhaal, liedjes die bij het verhaal passen, vragen voor je eigen ‘knabbel & babbel’ en knutsels die je kan maken. Tot slot kun je meedoen aan de 40-minuten challenge!

BIJBELVERHAAL

Heej, luister en kijk je mee naar een nieuw verhaal?

KNABBEL & BABBEL

Na het zien en horen van het bijbelverhaal kun je met een knabbel ( wat lekkers uit de tas die je hebt gekregen, of iets anders) even nababbelen over het verhaal met de vragen die hieronder staan. Vraag gerust je papa, oma of vriendinnetje om mee te doen.

Knabbel & babbel

LIEDJES

KNUTSELS

Vind je het leuk om te knutselen? Hieronder kun je beschrijvingen vinden hoe je een lantaarn, vakantiekaart of vogel op een knijper kunt maken.

Lantaarn

Vakantiekaart

Vogel

CHALLENGE

De Israëlieten hebben 40 jaar door de woestijn gereisd, als dat geen challenge is… daarom dagen we jou en jullie uit voor deze 40-minuten challenge! Durf jij deze challenge aan?!

Als je klaar bent met de challenge willen we natuurlijk heel graag weten hoeveel opdrachten je hebt gehaald. En  wat zijn jullie verhalen? We kunnen niet wachten om ze te horen en te zien…… Dus wil je een foto/filmpje/verhaal delen? Dat kan op het evenement van de VBW op de Facebook-pagina van de kerk. Je kunt ook foto’s op Instagram plaatsen met de hashtag #vbwopreis.

40-minuten challenge

FLYER

INTRO