info@woudtsekerk.nl
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn

Oecumenische viering: “Oprecht zijn”

Oecumenische viering vanwege de landelijke Week van Gebed voor de Eenheid. Het thema is “Oprecht zijn” en wordt aangereikt door de Indonesische kerken. Een thema waar veel aan vast zit; bedrog en oneerlijkheid richten zoveel schade aan. In deze kerkdienst kunnen we horen wat de Bijbel ons hierover te zeggen heeft.

Voorgangers zijn pastor Jan Lamberts en dominee Barbara Lamain. Albert Moerman bespeelt het orgel. Er is kinderwoord/-nevendienst en voor de allerkleinsten is er oppas.

Collecte Oecumene

Migratie verbindt kerken wereldwijd. In Nederland zijn er ruim 1200 internationale en migrantenkerken. De Protestantse Kerk zet zich in om contacten tussen interculturele kerken onderling en contacten tussen deze en autochtone Nederlandse kerken te bevorderen. Onder meer door leiders van interculturele kerken toe te rusten en migrantenkerken te helpen via SKIN Nederland meer zichtbaar te worden in de Nederlandse samenleving, de media en de politiek. Ook ondersteunt de Protestantse Kerk multiculturele groepen die samen bijbellezen met advies en materialen, want samen de Bijbel lezen vanuit diverse culturele invalshoeken is een enorme verrijking. Met de opbrengst van de collecte op 20 januari ondersteunt de Protestantse Kerk internationale en migrantenkerken in Nederland en andere oecumenische activiteiten. U kunt uw bijdrage ook overmaken op NL 10 ABNA 0444 444 777 t.n.v. Protestantse Kerk o.v.v. collecte Oecumene.

Datum

20 januari 2019

Tijd

10:00 - 11:15

Locatie

Sint Antonius en Corneliuskerk
Hoornseweg 11 A, 2635 CM Den Hoorn
Categorie