Jeugdgroepen 2023-2024

De diverse jeugdgroepen zijn bedoeld om kinderen en jongeren bij elkaar te brengen en te helpen groeien in het geloof. Voor contact over de jeugdgroepen kunt u mailen naar jeugdwerk@woudtsekerk.nl.


DinsdagMiddagBijbelClub: basiscatechese 10-12 jaar

De DMBC is bedoeld voor iedereen in groep 7 en 8. Zij zijn elke dinsdagmiddag na school welkom in De Rijstuin om daar op een creatieve manier bezig te zijn met de Bijbel. Inloop vanaf 15.15 uur. We starten om 15.30 en het duurt tot ongeveer 16.30 uur.

Op de club denken we dit jaar samen na over de Psalmen. Hoop en wanhoop, angst en vertrouwen, vrienden en vijanden, van alles komt langs in deze (h)eerlijke gebeden. We gaan ze uitbeelden, herschrijven, in kleuren weergeven, enz. Zijn er feestdagen in aantocht? Dan zoeken we uit wat ze voor ons betekenen.

Nieuwsgierig geworden? Tot gauw op de DMBC!
Ds. Emöke van Bolhuis en Arina Blom


Next Level: jeugdcatechese 12-18 jaar

Voor jongeren van de middelbare school is er Next Level. Iedere woensdagavond van 19.45 tot 20.30 uur komen we bij elkaar. We lezen samen uit de Bijbel, bidden en gaan met elkaar in gesprek over het geloof. We doen spelletjes met elkaar en moeten vaak lachen. Verder gaan we regelmatig op bezoek bij een gemeentelid thuis om in gesprek te gaan over het geloof.