info@woudtsekerk.nl
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn

Jeugdgroepen

De diverse jeugdgroepen zijn bedoeld om kinderen en jongeren te helpen groeien in het geloof. Door eigentijdse vormen en onderling gesprek proberen we op een boeiende wijze onderwijs te geven, met de Bijbel als uitgangspunt.
Voor contact over de jeugdgroepen kunt u mailen naar jeugdwerk@woudtsekerk.nl.

MaandagMiddagBijbelClub: basiscatechese 10-12 jaar

De MMBC is bedoeld voor iedereen in groep 7 en 8. Het is elke maandagmiddag na school: inloop vanaf 15.15 uur, we starten om 15.30 en ronden af om 16.30 uur. Op de club denken we samen na over verhalen uit de Bijbel en wat de Heere God daarin tegen ons zegt. Daar zijn we ook op een creatieve / actieve manier mee bezig. Dit jaar zijn we vooral bezig met verhalen uit het Oude Testament. Rondom de grote feesten en bijzondere periodes in het jaar (Advent & Kerst, 40-dagentijd & Pasen, Pinksteren etc.) besteden we tijd aan deze feesten. Verder is er tijd voor gezelligheid met elkaar.
Van harte welkom namens dominee Barbara Lamain en Arina Blom (RK Parochie Den Hoorn). Graag tot gauw!

Next Level: jeugdcatechese 12-18 jaar

Iedere woensdagavond van 19.45 tot 20.30 uur komen jongeren die op de middelbare school zitten bij elkaar. We lezen samen uit de Bijbel, bidden en gaan met elkaar in gesprek over het geloof. We doen spelletjes met elkaar en moeten vaak lachen. Verder gaan we regelmatig op bezoek bij een gemeentelid thuis om in gesprek te gaan over het geloof.