info@woudtsekerk.nl
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn

Geven

Instandhouding van onze kerkdiensten en gebouwen

College van kerkrentmeesters
NL66 RABO 0358 2021 16
RSIN 002549815

Hulp aan zwakken, kwetsbaren en hulpbehoevenden

College van diakenen
NL47 RABO 0358 2022 64
RSIN 824136421

ANBI-status

De Protestantse gemeente ’t Woudt – Den Hoorn is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat uw gift aan de Woudtse kerk aftrekbaar is voor de belasting. Hierbij geeft u het betreffende RSIN-nummer op.

Als ANBI is onze gemeente transparant over bestuur, beloning, doel en beleidsplan, jaarrekening en jaarverslag.
U kunt hierover lezen op de ANBI-pagina van de Woudtse Kerk.

Betaalsite

Giften voor de solidariteitskas, eindejaarscollecte en Actie Kerkbalans kunt u op onze veilige betaalsite via iDEAL overmaken. Voor de Actie Kerkbalans kunt u ook digitaal uw toezegging doen. Meer hierover vindt u in de brief bij de Actie Kerkbalans.

Daarnaast kunt u via de betaalsite collectemunten bestellen. Na betaling via iDeal ontvangt u een digitale factuur. Vervolgens kunt u een afspraak maken om de munten af te halen.

Voordat u een bijdrage of bestelling van collectemunten kunt doen, dient u eenmalig een account aan te maken via de betaalsite. Hiervoor navigeert u naar “Mijn account”. Vervolgens heeft u uw registratienummer nodig, dat u vindt op de toezeggingsbrief van de Actie Kerkbalans of kunt opvragen via administratie@woudtsekerk.nl, met vermelding van uw naam en adres.

Incidentele giften kunt u overmaken zonder account.

Naar de betaalsite