info@woudtsekerk.nl
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn

Collecten

In iedere dienst vinden twee collecten plaats. Meestal is de eerste bestemd voor het werk van de Diaconie (de ander) en de tweede voor het werk van het College van kerkrentmeesters (de kerk.

Collectemunten

Door de aanschaf van collectemunten bespaart u zich de moeite een verzameling gepast collectegeld aan te leggen en wordt uw collectegift fiscaal aftrekbaar. Er zijn collectemunten ter waarde van € 0,50, € 1,00, € 2,50 en € 5,00.

Collectemunten kunt u bestellen op onze betaalsite. Na betaling via iDeal ontvangt u een digitale factuur. Vervolgens kunt u een afspraak maken om de munten af te halen door te mailen naar administratie@woudtsekerk.nl.

De munten zijn alleen geldig in de Protestantse Gemeente ’t Woudt – Den Hoorn. De afschrijving op uw bankafschrift is het bewijs dat u een gift hebt gedaan, waarmee deze onder de fiscale voorwaarden aftrekbaar is bij uw belastingopgave.

Streekverband De Tien

Regelmatig wordt gecollecteerd voor de projecten die door Streekverband De Tien worden ondersteund. In ieder geval de avondmaalscollecten en de zendingsbussen bij de uitgang zijn hiervoor bestemd.

Streekverband De Tien is een diaconale samenwerking van kerken uit het Westland, Midden-Delfland en Hoek van Holland. Er wordt geld bij elkaar gebracht om geselecteerde (vooral buitenlandse) projecten te ondersteunen.

Als u de projecten van Streekverband De Tien wilt ondersteunen is uw gift van harte welkom op bankrekeningnummer: NL58 RABO 0343 6166 61 o.v.v. penningmeester “Streekverband De Tien” te Naaldwijk.