info@woudtsekerk.nl
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn

Voorjaarsverkoop Kinderbeurs “Het kleine P-rijsje”

Tijdens de voorjaarsverkoop zijn we zowel op vrijdagavond als zaterdagochtend open en wordt de zomerkleding aangeboden die het halfjaar daarvoor is binnengebracht. Daarnaast zijn er allerlei mooie gebruikte spullen te koop voor kinderen in de leeftijd tot 10 jaar, zoals boekjes, spellen, puzzels, fietsen, meubeltjes, auto- en fietsstoeltjes, kinderwagens, boxen, wiegjes, ledikantjes en nog veel meer.

Naast de verkoop is er ook gelegenheid met elkaar kennis te maken aan de koffietafel of spullen te brengen die geschikt zijn voor verkoop.

Al bijna vier jaar is de Rijstuin elke eerste zaterdag van de maand open voor inzameling en verkoop van kinderspullen voor de leeftijd tot tien jaar. Wij zijn dankbaar dat er zo veel spullen worden gebracht en ook weer worden verkocht. De woordspeling P-rijsje wijst naar een beginnend twijgje (rijsje), waarvan we hoopten dat het zal groeien, en dat doet het. Elke maand wordt er voor ca. € 600 aan kleding, boekjes, speelgoed e.a. spullen verkocht. De opbrengst gaat dit jaar naar Stichting Droom je Thuis, Stichting Kinderen van de Voedselbank en activiteiten van onze kerk.

Datum

6 april 2019

Tijd

09:30 - 12:00

Locatie

De Rijstuin
Woudseweg 26, 2635 CC Den Hoorn
Categorie