info@woudtsekerk.nl
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn

Thema-avond: “En… nog wat van God gemerkt?”

Heeft God een plan met ons? Ervaar je God of twijfel je aan Hem? Er komt veel op jongeren af, mooie maar ook moeilijke dingen, allerlei keuzes zoals welke school, welk profiel, welke vrienden kies je? Is er in al de drukte nog tijd voor bezinning? Het is goed om na te denken over vragen als: Waar is God in alles wat je meemaakt? Wil je Hem betrekken bij je keuze? Is Hij er voor je als je het moeilijk hebt of als je iets bijzonders meemaakt?

Aan de hand van kaartjes van beelden en vragen gaan jongeren met ouderen in gesprek over belangrijke momenten in hun leven. Wat hebben ze gemerkt van Gods aanwezigheid bij de hoogte- en dieptepunten.

Door jong en oud met elkaar in gesprek te brengen, kunnen we van elkaar leren. Wat vindt de ander nu echt belangrijk en welke rol speelt God daarin? Iedereen, dus jong én oud is van harte uitgenodigd!

Collecte JOP Sirkelslag

Vrijdagavond 7 februari gaan in heel Nederland 700 jeugdgroepen met elkaar de strijd aan tijdens Sirkelslag Young. Sirkelslag Young is een online spel van JOP, Jong Protestant, waarbij clubs en jeugdgroepen via internet tegen andere groepen door heel Nederland spelen. Jongeren voeren als groep uitdagende opdrachten uit en strijden met elkaar voor de hoogste score. Het spel is een laagdrempelige manier om ongedwongen bezig te zijn met geloofsonderwerpen en vervult in gemeenten vaak een missionaire rol. Samen meedoen aan Sirkelslag versterkt bovendien teambuilding, groepsopbouw en het onderlinge vertrouwen in een groep. Naast Sirkelslag Young, voor jongeren van 12 tot 16 jaar, ontwikkelt JOP ook ieder jaar een kant en klaar Sirkelslag-programma voor kinderen van 8 tot 12 jaar, Sirkelslag Kids.

Met uw bijdrage aan deze collecte maakt u het mogelijk dat JOP ieder jaar opnieuw Sirkelslag-programma’s en andere werkvormen kan ontwikkelen voor jeugd in én buiten de kerk.

U kunt uw bijdrage ook overmaken op NL52ABNA0414141415 t.n.v. Jeugdwerk Protestantse Kerk. Helpt u mee om deze collecte tot een succes te maken? Hartelijk dank!

Datum

26 januari 2020
Expired!

Tijd

19:00 - 20:15

Locatie

De Rijstuin
Woudseweg 26, 2635 CC Den Hoorn