info@woudtsekerk.nl
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn

Kinderbeurs Het kleine P-rijsje weer open

De laatste beurs was op 7 maart, heel druk en gezellig, met een opbrengst van € 985. Daarna werd het stil. Maar niet bij Patricia, die heeft de hele periode tot nu toe mensen op afspraak aan huis ontvangen voor kinderkleding. Er werd daar maar liefst voor ruim € 1250 verkocht! Een bewijs dat er veel belangstelling is gebleven. Én heel actief van haar.

Dat willen wij ook weer met elkaar zijn, maar er mogen niet meer dan tien klanten tegelijk winkelen. Dat betekent dat één zaterdagmorgen open niet de moeite van het uitzetten en inpakken van alle spullen waard is. Om zoveel mogelijk spreiding te hebben van bezoekers, hanteren we bredere openingstijden:

vrijdagmiddag 4 september, 15.00 – 18.00 uur
vrijdagavond 4 september, 19.00 – 21.00 uur
zaterdagmorgen 5 september, 9.00 tot 12.00 uur

Ook kunnen er op deze uren weer goede gebruikte spullen voor kinderen tot 10 jaar worden ingeleverd, en in de gereedstaande auto geplaatst.

Voor de vrijwilligers en bezoekers zijn de bekende Corona regels van kracht, (die staan zowel binnen als buiten vermeld), met hier als extra:

  • kom alleen (neem ook geen kinderen mee)
  • gebruik van een boodschappen mandje is verplicht
  • volg zoveel als mogelijk de éénrichting looproute
  • betaal per pin, het liefst contactloos
  • is het te druk, kom op een ander moment terug

De doelen blijven hetzelfde: 50% voor de kerk, 25% voor Stichting Kinderen van de Voedselbank en 25% voor Stichting Droom je Thuis in het Westland.

Voor vragen of suggesties: info@woudtsekerk.nl.