info@woudtsekerk.nl
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn

Kinderbeurs: terug- en vooruitblik

Het jaar 2019 ligt achter ons en de belangstelling voor het inleveren en kopen van de kinderspullen was heel goed. Hierdoor ontstond een echte kringloop van kinderspullen van het ene naar het andere kind. En het geld dat ervoor werd betaald komt ook weer ten goede aan kinderen.

De goede doelen die we er mee ondersteunen zijn: Stichting Kinderen van de Voedselbank, zij kregen € 2530,-. Aan Stichting Vrienden van Droom Je Thuis, (voor kinderen met een beperking, die dromen van een eigen huis in het Westland) konden we ook € 2530,- overmaken. Wat rest is een bedrag van € 4961,54 voor de kerk, over de bestemming hiervoor wordt nog gesproken.
Iedereen die heeft meegewerkt om dit mooie totaalbedrag van € 10.021,54 bij elkaar te krijgen, hartelijk bedankt!

Het nieuwe jaar is alweer van start gegaan. We hebben als vrijwilligers besloten om dit jaar weer dezelfde doelen te willen ondersteunen, omdat Stichting Vrienden van Droom Je Thuis nog bezig is een huis te bouwen in Naaldwijk.

Dat we ook in 2020 veel kinderkleding en -spullen mogen recyclen, veel mensen mogen ontmoeten op de Kinderbeurs en veel geld zullen ophalen voor de goede doelen. 

Het nog steeds enthousiaste team van de Kinderbeurs