Vakantie Bijbel Week 2023: “Tel maar mee!”

·

Heb jij zin in een te gek avontuur tijdens de Vakantie Bijbel Week in Den Hoorn? Dit jaar hebben we een supertof thema: “Tel maar mee!”

Wanneer?

Dinsdag 11 en woensdag 12 juli, van 10:00 tot 12:00 uur. Inschrijven kan vanaf 9:45 uur.
Op donderdag 13 juli starten we om 10:00 uur. Wij zorgen die dag voor iets lekkers te eten, we sluiten dan af om 13:00 uur.

Waar?

In De Rijstuin, Woudseweg 26, 2635 CC Den Hoorn.

Voor wie?

Voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar oud die op de basisschool zitten. We hebben zelfs een speciaal programma voor de tieners uit groep 7 en 8. Jij en je vrienden zijn allemaal welkom!

Wat kun je verwachten?

We hebben een waanzinnige boodschap voor je in petto! We willen je laten zien dat God er altijd voor jou is met Zijn liefde en genade. Hij wil dat je Hem leert kennen en ontdekt hoe geweldig Hij is. Door de verhalen uit de Bijbel op te tellen, zul je steeds meer over Hem te weten komen. God is trouw, betrouwbaar en Hij doet wat Hij belooft. Hij heeft een bijzondere relatie met jou in gedachten.

Wat staat er op het programma?

We gaan luisteren naar spannende en inspirerende verhalen uit de bijbel, we spelen coole spellen, we gaan creatief aan de slag, en nog veel meer! Op donderdag hebben we een speciale gast: Matthijs Vlaardingenbroek, die een geweldige voorstelling zal geven.

Waarom meedoen?

Tijdens de Vakantie Bijbel Week ga je ontdekken dat je voor God helemaal telt en dat Hij altijd voor je klaarstaat. Ben jij erbij? Je bent iedere dag welkom vanaf 9:45 uur om je aan te melden.

Klik om te vergroten