info@woudtsekerk.nl
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn

Vastenwandelingen

In de 40-dagentijd organiseert de Rooms-Katholieke parochie vastenwandelingen. Wij zijn van harte uitgenodigd om daaraan deel te nemen. We starten om 9.00 uur met een opening met tekst / gebed. Daarna volgt een korte wandeling van een half uur. Tenslotte is er koffie of thee na afloop. De wandelingen starten in de Eenhoorn, naast de Rooms-Katholieke kerk. De vastenwandelingen vinden plaats op de volgende data:

Donderdag 3 maart, maandag 7 maart, donderdag 10 maart, maandag 14 maart, donderdag 17 maart, woensdag 23 maart, zaterdag 26 maart, woensdag 30 maart, zaterdag 2 april, dinsdag 5 april, vrijdag 8 april, dinsdag 12 april en vrijdag 15 april.
Op 10 maart en 5 april zullen we na de wandeling koffie drinken in De Rijstuin.

Er is ook gelegenheid om een financiële bijdrage te doen aan het vastenproject van de parochie.

Van harte welkom, we hopen velen te ontmoeten!