info@woudtsekerk.nl
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn

Zomerconcerten zaterdag 14 augustus

Op zaterdag 14 augustus a.s. geeft de internationaal gerenommeerde fortepianiste Keiko Shichijo twee ‘Zomerconcerten’ in ’t Woudt’. Zij brengt een programma met werken van Ludwig van Beethoven, waaronder de Klaviersonate nr. 17 uit opus 31 ‘Tempest’ en de prachtige ‘Moonlight’ Sonate. Keiko behaalde vele internationale prijzen en treedt wereldwijd op met zowel solo- als kamermuziekrepertoire. Keiko heeft meerdere malen schitterende concerten in ’t Woudt gegeven.

Kaartverkoop

De toegangsprijs is € 20,- inclusief een drankje. Kaarten kunt u alleen kopen via onze website www.concertentwoudt.nl Omdat het aantal beschikbare kaarten beperkter is dan u gewend bent, raden wij u aan snel te handelen!

Zoals u gewend bent krijgt u van het nabijgelegen Koffiehuis ‘De Hooiberg’ een drankje aangeboden. Dat kunt u voor of na het concert in het koffiehuis komen drinken.

De volgende concerten zijn op zaterdag 4 september a.s. met de wereldberoemde countertenor Alex Potter en Ensemble Fantasticus bestaande uit Rie Kimura barokviool, Robert Smith viola da gamba en Pieter-Jan Belder klavecimbel.