info@woudtsekerk.nl
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn
Protestantse Gemeente 't Woudt - Den Hoorn

Prop. A. Mourik uit Utrecht

Live kijken en terugkijken: hierboven

Live luisteren  |  Terugluisteren

Liturgie

 

Deze verkorte dienst wordt uitgezonden vanuit de Woudtse kerk en is via internet te beluisteren én bekijken. Dat zowel live als achteraf. Het bezoeken van de kerkdienst in de Woudtse kerk is helaas niet mogelijk. Bij de diensten is steeds een beperkt aantal mensen aanwezig: de dominee, koster, organist, twee ambtsdragers en iemand voor de technische ondersteuning van beeld en geluid.

Voorganger is prop. A. Mourik uit Utrecht. De aanvangstekst is:
‘En ik zag, en zie: te midden van de troon en van de vier dieren en te midden van de ouderlingen stond een Lam als geslacht…’
Openbaring 5: 6a

We hopen dat veel kinderen meedoen met het materiaal van de kindernevendienst.
Er is een digitale collecte voor de hieronder genoemde doelen.

Na de dienst willen we proberen met elkaar “koffie te drinken” via Zoom. We kunnen elkaar dan op afstand ontmoeten. Misschien even wennen maar laten we er een feestje van maken! De benodigde gegevens voor Zoom vindt u in afgelopen nieuwsbrief of vraagt u op door een mail te sturen aan voorzitter@woudtsekerk.nl.

Collecte Diaconie: Open Doors

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp. Het werk van Open Doors voor vervolgde christenen is mogelijk door Gods genade en zegen en de ondersteuning van duizenden christenen wereldwijd. Jaarlijks worden 5 miljoen Bijbels en boeken verspreid. Verder verzorgt Open Doors onderwijs en training voor ruim 100.000 kerkleiders en kerkenwerkers en ontvangen ruim 200.000 vervolgde christenen praktische ondersteuning. Voor dit werk is geld nodig en we hopen dat u het werk ondersteunt met uw gebed en uw gift.

Collecte kerkrentmeesters: Instandhouding van onze eigen kerkdiensten en gebouwen

Datum

19 april 2020
Expired!

Tijd

10:00 - 23:55

Locatie

Woudtse kerk
't Woudt 25, 2636 HD Schipluiden
Categorie